Приємно познайомитись: « Пан Карпо»! (3 фото)

1 октября 2019  |  Это интересно

Приємно познайомитись: « Пан Карпо»! (3 фото)

Популярний драйвів гурт Поділля Пан Карпо, в репертуарі якого безліч українських пісень (таких як «Весна і Секс»; «Я п’ю горілку»;»Пан Карпо»; «Ноги колесом»;»Мажор»; «Міс Вінниця»; «Ламборджині»; «»Літо»; «Пес Десь»; «Я просто влип»; «Краків»; «Ти мені не дала»; «Осіння»; «До побачення»).

Якщо ви хочете підібрати професійний музичний колектив або групу для свого свята, зверніть увагу на творчість колективів, що працюють в стилі «фольк» (наприклад, гурт «Пан Карпо»). Музика Пан Карпо зробить будь-який захід більш цікавим і самобутнім, порадує винуватців та гостей свята.



Пан Карпо: давайте знайомитись з творчістю


Етнічна жива музика припаде до душі самим вимогливим меломанам та дозволить перейнятися національними композиціями цілком і повністю.

Неповторне задоволення доставить виступ нашої фольк-гурту Пан Карпо. Справжні професіонали мають величезний досвід роботи на івентах різного формату як в Україні, так і за її межами.

Ми неодноразово брали участь в міжнародних конкурсах, різних фестивалях, ярмарках, демонструючи свою майстерність публіці в різних країнах світу: «Живий вогонь», «Крила Дністра», «Від Поділля до Карпат» та ін. Ми не стоїмо на місці, а намагаємося поділитися своєю творчістю зі всіма.

Музична складова нашого колективу — це не тільки наш спів, це ще гра на таких традиційних інструментах як акордеон, мелодійний та захоплюючий своїм звучанням саксофон.

Ми маємо розкішний необмежений оригінальний репертуар українських жартівливих пісень, які порадують будь-якого цінителя самобутнього національного фольклору. Звертаємо увагу, вся наша музика Пан Карпо повністю оригінальна, ми не виконуємо кавер-версій, не дублюємо – тільки чиста, авторська, запальна музика з ноткою українського гумору.

Що таке авторська пісня Пан Карпо


Авторські композиції – це музичні твори власного написання, створені автором і виконавцем в одній особі. Це Володимир Гуменчук — автор та композитор, який написав для нашого гурту всі пісні альбому «Весна і Секс». Вониі доступні безкоштовно на сайті Пан Карпо — https://pankarpo.com/music/.

Одне з головних відмінностей авторських пісень — пріоритет слів пісні перед музикою. Авторські композиції здатні писати не тільки співаки, а й співачки.

Мотив наших авторських пісень дуже простий і зрозумілий. Це і приваблює слухача. Занадто мудрі мелодії та тексти не завжди доречні на будь-якому святі. Слухачі різного віку із задоволенням слухають наші драйвові та запальні нові, раніше невідомі, композиції.

Пісні з глибоким сенсом особливо чіпають струни душі і змушують задуматися про високе. Благородство і виняткова моральність — ще декілька важливих рис авторських пісень.



Пан Карпо – познайомимося?


До складу нашого гурту входять:
  • лідер та вокаліст Віктор Негур;
  • саксофоніст Дмитро Кошельник;
  • акордеоніст Володимир Храпливий;
  • директор гурту Інна Негур;
  • PR-менеджер Михайло Грумінський;
  • відповідаючий за якість звуку та аранжування Олег Гончар.


Замовлення вокально-інструментального ансамблю «Пан Карпо»


ВІА – термін, що прийшов до нас з епохи СРСР. В ті часи під це поняття потрапляли будь-які музичні групи, які виконують рок, поп або фолк-музику.

Типовий вокально-інструментальний ансамбль — це музколектив з 4-10 артистів, в складі якого обов'язково присутній хоча б один (або кілька вокалістів та інструменталістів).

Сучасні вокально-інструментальні ансамблі — це колективи, що складаються зі справжніх професіоналів, віртуозів своєї справи, які виконують мелодії в стилях «поп» і «рок» (під супровід ударної установки, електрогітар та іншого музичного обладнання та інструментів). Деякі колективи мають яскраво виражений фольклорний ухил.

Сьогодні замовити виступ гурту Пан Карпо зручно і швидко на нашому офіційному сайті Пан Карпо. Саме тут представлений найбільш повний каталог наших послуг, гурт стане прикрасою та настроєм будь-якого свята. Особливою популярністю сьогодні користуються етновиконавці, які створюють неймовірну атмосферу на приватному заході або святі.
   Просмотры: 1 239

Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем. Регистрация займет пару минут и позволит Вам принимать активное учатие в жизни сайта: комментировать новости, выставлять рейтинги, общаться с другими посетителями сайта.