Кольчуга – бездоганний сталевий захист двигуна (3 фото)

9 января 2020  |  Это интересно

Кольчуга – бездоганний сталевий захист двигуна (3 фото)

Їзда в умовах бездоріжжя загрожує будь-якому автомобілю серйозними ушкодженнями. Пісок, щебінь та інші елементи з великою швидкістю відлітають від дорожнього покриття. При потраплянні у незахищений моторний відсік вони можуть пошкодити картер та інші важливі частини двигуна. Аналогічна небезпека чекає автовласника при переїзді через залізничні або трамвайні колії, а також при заїздах на високі бордюри.

Щоб зберегти працездатність автомобіля та його важливих вузлів, потрібно створити надійний захисний бар'єр, який запобігатиме механічним пошкодженням моторного відсіку. З такою функцією відмінно справляється захист двигуна Кольчуга.



Переваги та особливості деталі


Спеціальна пластина, яка виконана з якісної сталі, захищає піддон картера двигуна від будь-яких механічних пошкоджень та потрапляння бруду. Конструкція має достатню міцність, яку забезпечує надійний металевий каркас.

Більшість автовласників вважають за краще купити захист двигуна Кольчуга, напрыклад тут https://kolchuga.co.ua, адже він має низку переваг:
  • в кожній моделі враховані конструктивні особливості автомобіля, з яким вона сумісна;
  • конструкцією захисту піддону передбачено наявність металевих крил, які виконують роль пильовика та додатково захищають двигун від бруду;
  • установка захисної пластини проводиться тільки в штатні місця кріплення;
  • наявність спеціальних отворів для вентиляції запобігає перегріванню двигуна;
  • в кожній моделі передбачені технічні отвори, які дозволяють легко робити заміну моторного масла без демонтажу захисту.

У комплектацію кожної моделі входять всі необхідні кріплення, а також детальна інструкція. Дотримуючись простих рекомендацій виробника, Ви зможете швидко встановити захист своїми руками.



Преміум захист картера двигуна


Компанія Кольчуга випускає продукцію у двох варіантах – звичайний та преміум-класу. Головна перевага преміальної продукції наявність сучасного антикорозійного покриття, яке виконується з використанням технології ZiPoFlex.

Багатошарове зовнішнє покриття з цинк-полімерного композиту надійно захищає метал від корозії та подовжує термін його експлуатації. Покриття ZiPoFlex також запобігає механічним ушкодженням захисту піддону.

Преміум-серія оснащена більш надійними та довговічними фіксаторами, які в рази спрощують процес монтажу. Вони забезпечують надійне кріплення металевого захисту моторного відсіку в штатні місця.
   Просмотры: 589

Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем. Регистрация займет пару минут и позволит Вам принимать активное учатие в жизни сайта: комментировать новости, выставлять рейтинги, общаться с другими посетителями сайта.