Scientific Games підтримуватиме пропозиції Golden Nugget у трьох штатах

Вчера, 19:25  |  Это интересно

Оператор беттингу Golden Nugget Online Gaming зміцнив своє партнерство з постачальником гральних продуктів та послуг B2B компанією Scientific Games. Через Golden Nugget Scientific Games розгорне свою спортивну технологію OpenBet у Вірджинії та Нью-Джерсі та свою платформу OpenGaming у Нью-Вірджинії.

Scientific Games буде використовувати нову платформу iGaming для Golden Nugget у Вірджинії та Західній Вірджинії, де остання сторона пропонуватиме пропозиції Scientific Games поряд із іграми сторонніх виробників.

Scientific Games підтримуватиме пропозиції Golden Nugget у трьох штатах

Scientific Games також відповідатиме за інтеграцію своєї надійної та масштабованої системи ставок OpenBet та впровадження послуги Don Best Sports з повного управління ризиками. Крім запуску спортбука, у Західній Вірджинії буде запущено сучасну платформу агрегації контенту OpenGaming від Scientific Games, де є гра на гроші з виводом на карту. У поєднанні із інструментами відповідальної гри, які Golden Nugget надає своїм бетторам, це забезпечить клієнтам Golden Nugget ігровий досвід нового рівня.

Партнерство Golden Nugget із Scientific Games вже призвело до випуску мобільного спортбуку в Нью-Джерсі на початку цього року. Ця угода буде розширюватися, оскільки Scientific Games також постачатиме свої наземні рішення в готель і казино, що належить Golden Nugget, в Атлантик-Сіті.

Scientific Games рада можливості співпрацювати з Golden Nugget. Віце-президент компанії B2B з комерційних питань у Північній та Південній Америці Роберт Хейс розповів про запуск OpenGaming із Golden Nugget у Західній Вірджинії. Він сказав, що компанія у захваті від можливостей, які відкриються перед обома сторонами. Бачачи успіх контенту Scientific Games в інших штатах через різних операторів, Хейс впевнений, що гравці Golden Nugget у Західній Вірджинії будуть у захваті від багатьох нових гральних пропозицій, до яких вони тепер матимуть доступ.

Президент Golden Nugget Online Gaming Томас Вінтер не сумнівається, що так воно й буде. Він зазначив, що клієнти Golden Nugget у захваті від нових легальних варіантів ставок на спорт онлайн. Вінтер радий продовжити співпрацю з Scientific Games та отримати підтримку від її платформи OpenGaming та технології OpenBet, які тепер ще більше покращать пропозиції Golden Nugget.



Головний комерційний директор OpenBet Кетрін Лай також висловилася з цього питання. Лаї пишається відносинами з провідним букмекерським брендом Golden Nugget. Вона вважає честю постійну довіру до OpenBet. Лаї рада бачити, що наполеглива робота команди OpenBet приносить свої плоди, і з нетерпінням чекає на майбутні проекти з Golden Nugget.

OpenBet є провідним світовим B2B постачальником технології спортивних книг із 25-річним досвідом роботи на ринку. Вона стала частиною Scientific Games в результаті операції з придбання у 2017 році.
   Просмотры: 28

Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем. Регистрация займет пару минут и позволит Вам принимать активное учатие в жизни сайта: комментировать новости, выставлять рейтинги, общаться с другими посетителями сайта.