Gaming Innovation Group у пошуках нового генерального директора

Вчера, 19:26  |  Это интересно

Gaming Innovation Group розпочала пошук нового головного виконавчого директора платформного підрозділу групи після того, як стало відомо, що Річард Браун залишить посаду генерального директора до кінця року.

Gaming Innovation Group у пошуках нового генерального директора

Прийшовши до компанії у грудні 2017 року на посаду головного директора з цифрових технологій, яку він обіймав протягом одного року, Браун згодом перейшов на посаду головного операційного директора, а у листопаді 2020 року був призначений на вищезгадану посаду, повідомляє https://digitalcherkasy.com.ua/.

casino onlineПід час роботи на цій посаді Брауну було доручено очолити реорганізацію GiG, під час якої компанія продала свій портфель B2C-ігор компанії Betsson, а також переорієнтувалася на розвиток своїх B2B-технологічних рішень.
   Просмотры: 31

Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем. Регистрация займет пару минут и позволит Вам принимать активное учатие в жизни сайта: комментировать новости, выставлять рейтинги, общаться с другими посетителями сайта.